Om oss

Som företag har vi specialiserat oss på solenergi och att installera solceller, solpaneler och solfångare som kan hjälpa våra kunder att dels sänka sina kostnader - men även med att bidra till en bättre miljö och värld.

Ta ett steg mot framtiden med oss 

Genom att installera solceller blir du en producent istället för en konsument av el - grön sådan - och du slipper oroa dig för de priser som sätts på marknaden.

Du kan till och med producera ett överskott som du kan sälja vidare - något som genererar lite extra klirr i kassan. Det handlar om framtidens lösningar - och det är en framtid som redan är här. Med oss kan du ta steget mot både en bättre värld och en bättre ekonomi. 

Väljer du oss så väljer du också en partner som ger dig följande fördelar: 

  • Kunskap. Vi har adekvat utbildning och behörighet för installation av solceller, solpaneler och solfångare. 
  • Snabb leverans. Du behöver aldrig vänta länge innan din anläggning sätts i drift. Från start till mål tar det ungefär två månader. 
  • Bra priser. Vi ser alltid till att erbjuda bra priser för våra tjänster. Vi brinner för att så många som möjligt ska ha råd att ta steget mot solenergi och de lösningar som finns för att använda den. 
  • Garanti. Du får givetvis garanti på det jobb vi utfört.
  • Totalentreprenad. Vårt team består av montörer, elektriker och projektledare och detta möjliggör att vi kan erbjuda totalentreprenad i samband med att du anlitar oss. Du slipper mellanhänder: vi sköter allt - från ax till limpa. 
Solpaneler Göteborg
Ta del av framtidens energikälla!
Kontakta oss