Solceller priser Göteborg

En investering i solpaneler betalar sig snabbt - både vad gäller miljö och kontantinsats. Efter bara några år producerar du gratis el som du kan använda eller sälja tillbaka till nätet. Ta första steget mot egna solpaneler

Kontakta oss

Anlita oss för en trygg lösning 

Väljer du att anlita oss för installation av solceller i Göteborg får du en partner som är med dig från start till mål – allt till ett bra rpis. Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens behov och förutsättningar och vi hjälper till med allt från den initiala planeringen vidare till slutbesiktningen. Dessutom är vi alltid behjälpliga och står till ditt förfogande i framtiden. 

Att vi som företag har kapacitet att ta oss an alla delar av projektet är även det en fördel. Du slipper anlita olika företag och du får genom detta också en trygghet. Vi garanterar även snabba leveranser, bra priser och installationer där din anläggning är i drift inom två månader från det att vi haft vårt första möte. Som kund får du även en kontaktperson som du när som helst kan ringa och ventilera frågor med. 

Vi ger dig säkerhet och trygghet: din investering i solceller ska alltid löna sig. Resan mot din nya ekonomi börjar med oss. Välkommen!

Solceller priser Göteborg – kostnaden kan variera 

Priserna på solceller i Göteborg är givetvis det intressanta i sammanhanget. Hur mycket måste man betala initialt för att nå alla dessa ekonomiska fördelar?

Frågan är svår att svara på då priserna kan variera och bero helt på hur pass stor anläggning som ska monteras och installeras.

Mellan tummen och pekfingret är en rimlig kostnad att utgå ifrån 2750 kronor/kvm. I genomsnitt kostar en anläggning på 10.4 Kw ungefär 130.000 kronor. Detta inkluderar också skatteavdraget på 20% för material och arbetskostnad. 

Hur mycket kostar det? 

Att solceller ska ses som en investering är givet - och detta sett ur flera perspektiv. Först och främst handlar det om att solceller sätter dig i förarsätet gällande dina kostnader för el. 

Idag ser man att priserna för el hela tiden når nya toppnivåer och för många är smärtgränsen nådd. Att regeringen gått in med elstöd till villaägare säger en hel del om situationens allvar. Elstödet är bra, men det är ingen långsiktig lösning på problemet.

Som villaägare bör man se över vilka alternativ som finns och just solceller kommer att vara en av de bättre lösningarna. Istället för att köpa el så producerar du – och du kan dessutom göra det i en sådan omfattning att du kan sälja ett överskott vidare. 

En annan fördel med att investera i solceller är att det är en åtgärd som är värdehöjande och att du med detta också exempelvis kan prata med din bank om att ändra villkoren för dina lån - eller att du, vid en försäljning av villan, kan nå högre priser. 

Vi erbjuder heltäckande tjänster till bra priser 

Väljer du oss för installation av solceller och solpaneler i Göteborg kan du räkna med att du får en investering som lönar sig. Normalt hinner du nå break-even inom halva garantitiden och vi är också med dig hela vägen. 

Våra priser på solceller i Göteborg är alltid rimliga. Oavsett om det handlar om solceller för en villa eller för en större fastighet skräddarsyr vi lösningar för kundens unika behov. Allt för att du som kund ska upptäcka de fördelar som finns i att möta framtidens energilösningar i förarsätet. 

Priser - Solceller Göteborg Priser - Solceller Göteborg
Kvalitativa och hållbara solpaneler!
Kontakta oss